Ikke et quickfix, men en livsstil for livet!

Et vægttab på 5-10% gør det lettere at blive gravid

Overvægtige har 10% lavere graviditetschancer end normalvægtige. Det er de kolde facts.

Og da man i gennemsnit tager 10-14 kilo på, når man er gravid, frugt og målebåndbelastes ben, hjerte og kredsløb yderligere, hvis man i forvejen er overvægtig. Samtidig er der også større risiko for komplikationer under graviditeten og ved fødslen i form af sukkersyge, svangerskabsforgiftning og for tidlig spontan abort. Den gode nyhed er, at et vægttab på bare 5-10% kan normalisere ægløsningen hos mange overvægtige, så man lettere bliver gravid. Er du klar til gå i gang?

Farvel til de dårlige undskyldninger!

Uanset hvor meget du ved og om sund kost, og virkelig ønsker at tabe dig, kan det være svært at finde motivationen alene. Det kan føles som en usynlig mur, der holder dig tilbage.

Den gode nyhed er, at muren ikke er usynlig. Du mangler bare værktøjerne, der gør, at du kan få øje på den – og dermed komme over forhindringen. Måske er det slet ikke overvægt, der er dit egentlige problem, men snarere den måde, du tænker på. ”Jeg er flov over mig selv, fordi jeg normalt er én, der har styr på mit liv”. ”Jeg har prøvet et hav at slankekure uden held”. Eller ”jeg har ikke tid og overskud – og vil heller ikke undvære mine yndlingslaster”.

Goddag til et sundere, rigere og lettere liv

På mit “Et Lettere LIv” hjælper vi dig af med dine dårlige undskyldninger og dine overspringshandlinger. Vi lærer dig at se forhindringerne i øjnene, så du kan komme uden om muren. Hjælper dig med at fastholde inspirationen og dit fokus. At tænke mere rationelt og ændre din uhensigtsmæssige tankermønstre. Lærer dig at skelne mellem reel sult og din lyst til mad og cravings. Lærer dig at prioritere dig selv højere. Og giver dig på alle måder redskaberne til et sundere og rigere liv, så du kan smide overvægten og skyde genvej til ønskebarnet.

Ikke et quickfix, men en livsstil for livet.

Boot Camp er ikke for alle. Den er heller ikke et quick-fix, der siger, at du efter en måned har ændret hele dit liv og så igen kan ligge på den lade side. Boot Campen handler om at trække en streg i sandet og dedikere dig til at leve en sund livsstil ud fra overbevisningen om, at det kræver hårdt arbejde og vedholdenhed at nå sine mål. Også efter forløbet slutter.

Du får alle værktøjerne, så du derefter selv kan gøre arbejdet og fortsætte din egen rejse. Det gode er, at du så vil vide i præcis hvilken retning du skal gå. Ikke mindst har du lært at tage personligt ansvar for dig, dine handlinger og din nye, forbedrede powerfulde livsstil. Kort sagt handler det om, at du bliver kickstartet, så du lærer at være selvkørende. Og på egen hånd kan nå din mål om en livsstil, der flytter krop og sind – og dermed baner vejen for ønskebarnet.

%d bloggers like this: