Sådan fungerer workshoppen

Sammen når vi i mål!

Måske tænker du, om du er parat til Boot Campen “Et Lettere Liv”? Og på hvem, der ellers er med på holdet? Der er 8 personer i en gruppe. Gruppefølelsen giver energi. Det er godt at vide, at ”vi alle er i samme båd.” At tale om overvægt kan være et svært og sårbart emne, hvor man skal overskride sine grænser, men i en gruppe kan I sparre med hinanden og dele hinandens erfaringer. Vi griner sammen og støtter hinanden. Og I får også konkrete anvisninger til, hvordan gruppen kan bruge hinanden fremadrettet efter forløbet.

Boot Campen består af 6 sessioner á 4 timers varighed. De foregår hver 14. dag. Vi får besøg af en professionel kostvejleder, vi dyrker motion efter hvert modul, som er forskellig fra gang til gang, så du måske kan finde en ny motionsform der passer til dig. Jeg lover det bliver sjovt.

Første gang gennemgår vi målsætning, mulighederne for at øge frugtbarheden og dine chancer for at komme i fertilitetsbehandling. Samtidig kommer vi ind på de mentale og følelsesmæssige udfordringer, der er forbundet med en livsstilsændring.

Vi ser også på, hvad der giver anledning til din overvægt – og på de mange vanskeligheder, overvægten kan føre med sig. De ekstra kilo på kroppen er ofte et symptom på noget bagvedliggende. En vigtig del af løsningen er derfor at finde frem til, hvad der er netop dit problem og dermed årsagen til din overvægt. Det er her, det hele starter.

Tips og tricks, der får dig videre

De øvrige gange kaster vi lys over nogle af forhindringerne og får tips og tricks til at komme videre. Vi snakker motivationsstrategier og om vigtigheden af at skabe forandring. Vi taler om kost, søvn og restitution. Og vi får besøg af en kostvejleder, som vil komme med sine guldkorn, som I kan tage med jer.

Det er en workshop, og da vi kan lære en masse af hinanden, vil I blive bedt om at fortælle om nogle af jeres egne forhindringer, erfaringer og personlige historier. Ligesom I kan stille spørgsmål til hinanden og mig.

Her vil der være fokus på din indre process for at nå det mål, som du har sat dig. Alle erfaringer viser, at når hjertet er med følger motivationen og handlingen også med.

Klar til et lettere liv?

Er du klar til at komme ud af komfortzonen, tage personligt ansvar og gøre en indsats?
Og er du parat til åbne dig, suge viden til dig – og ofre lidt sved, tårer og finde din nye motionsform?

Så tilmeld dig den næste Baby Boot Camp. Det kan blive dit livs bedste investering. – Tilmeld dig her

 Hvis du ikke tror på det, hvem skal så?
%d bloggers like this: