Karriere- og seniorforløb

Hjælp dine medarbejdere videre i livet

Om forløbet

Karriere- og seniorforløbet består af et antal sessioner, der tilpasses den enkeltes behov. Et karriere- og seniorforløb er henvendt til virksomheder, der gerne vil sende ældre ansatte godt videre i livet ved afskedigelse eller pension. Er man +55 år kan det nemlig være svært at finde arbejde igen og for nogle er det måske endda tid til at overveje, hvordan fremtiden som senior skal se ud.

Dette er sjældent let. Ikke alle kan identificere sig med titlen som senior, og det kan være dybt frustrerende ikke at kunne finde nyt arbejde, når man i virkeligheden er mere erfaren og har flere kompetencer end størstedelen af arbejdsstyrken.

Et forløb hos Anne Søkvist Coaching kan hjælpe mennesker i denne position videre ved at udfordre deres faste mønstre og vaner og lægge en solid plan for fremtiden baseret på deres egne ønsker.

I dybdegående dialog med klienten afklarer vi, hvordan han/hun forestiller sig sin fremtid, og sammen lægger vi en plan for, hvordan han/hun kommer i mål med sine visioner og karriereønsker.

Forløbet består af et tilpasset antal sessioner af halvanden til to timers varighed hver. Derudover er der telefonisk support 24/7, og materialer er inkluderet. Hvert forløb bliver tilpasset den enkelte klient, men her på siden kan du se en kort beskrivelse af et typisk forløb.

Et vellykket forløb kræver desuden gensidig tillid, så et indledende telefonmøde mellem Anne Søkvist og klienten vil blive tilbudt, så klienten selv kan afgøre, om forløbet er det rette for dem.

Hvis du har spørgsmål, vil have uddybet forløbet eller vil lave en aftale, så kontakt Anne Søkvist Coaching ved at trykke på knappen nedenfor.

Eksempel på forløb

I første session fokuserer vi på skiftet og klientens egne tanker om fremtiden. Vi lærer hinanden bedre at kende.

I anden session gennemgår vi klientens ønsker, muligheder og forhindringer. Vi undersøger desuden, hvordan klienten bedst kan holde motivation til at holde fast i de ting, der giver mening for dem.

I tredje session fokuserer vi på klientens jobønsker og påbegynder kompetenceafklaring.

I fjerde session laver vi kompetenceafklaring og udvikler et CV. Desuden ser vi på værktøjer, såsom LinkedIn og netværk, der kan få klienten videre.

I femte session ser vi på værktøjer til jobsøgninger og påbegynder udviklingen af ansøgninger.

I sjette session ser vi på, hvordan man håndterer jobsamtaler indenfor det felt, hvor klienten søger.

I syvende session laver vi en handlingsplan for den nærmeste fremtid. Planen kommer til at indeholde konkrete mål, som klienten selv kan arbejde videre med.