OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et hyggeligt lille rum, med en stor futon madras på gulvet, hvor selve behandlingen foregår. Jeg sætter lidt afslappende musik på og får dig og dine dine muskler til at slappe så meget som muligt af inden jeg går i gang.

Først vil jeg høre lidt om, grunden til at du er kommet, og vi vil tage en lille snak om det.

Selve behandlingen tager ca. 75 min. Det er en fordel at du har noget behageligt, løst siddende tøj på,

Shiatsu inddrager dyb vejrtrækning, rotation og stræk af dine led, samt manipulation af  trykpunkter. Jeg arbejder typisk på 2 meridianbaner – den med for lidt energi (årsag)  og den med for meget energi (symptom).

Når punkterne presses, beskriver folk ofte den fornemmelse, som  rar,  kildrende, intens, eller måske lidt ubehagelig,  Efter massagen, kan du føle dig lidt træt og afslappet, men  ikke ondt som i muskelvæv massage.  ​​Ofte vil du efter kort tid mærke mere energi i kroppen og hovedet.

Shiatsu er både forebyggende og helbredende, så giv dig selv, på regelmæssig basis, den gave, at få en omgang massage. Sammen med stretching, motion og en sund kost,  så du kan forbedre dit helbred væsentligt.