ANNE SØKVISTAS fra Poze1

Anne Søkvist Coaching blev etableret i 2007 af Anne Søkvist. Jeg er certificeret coach efter ICF’ (International Coach Federation) internationale standarder og uddannet Business- & Life Coach fra Manning Inspire, en af landets mest omfattende og anerkendte coach-uddannelser. Derudover har jeg videreuddannet mig og er i gang med en NLP Practitioner uddannelse.

Jeg har en lang karriere bag mig inden for salg og marketing, men arbejder i dag udelukkende med coaching og udvikling af mennesker, hvor jeg  seriøst og professionelt lytter, inspirerer og hjælper folk derhen, hvor de gerne vil.

En dag fik jeg muligheden for at lave en række foredrag og workshops på fertilitetsklinikker rundt om i landet for bl.a. læger og sygeplejersker og efterfølgende at tilbyde nogle workshops for en række overvægtige kvinder, der ikke kunne komme i fertilitetsbehandling før de havde tabt sig.  Dette gav mig blod på tanden og opstarte en række workshops for denne målgruppe.

Udover det har mit speciale været at arbejde målrettet med arbejdsledige (både jobparate og aktivitetsparate) henimod at få dem tilbage på arbejdsmarkedet.

Privat er jeg er gift og har 3 børn.