REFERENCER

“Da jeg efter flere års modgang og mangel på selvtillid, næsten ramte bunden, “ramte” jeg heldigvis ind i Anne. Det gjorde en forskel og de ting Anne har lært mig, om mig selv og livet, kan ganske enkelt ikke gøres bedre. At vise et fremmed menneske tillid og respekt, var helt naturligt, for jeg fik tifoldigt igen. Tak Anne.”
Carsten

Inden for en meget kort periode, ændrede mit liv sig. Jeg har fået en ny indsigt og værktøjer til at komme videre og jeg ved, at jeg vil blive ved med at høste af de fordele, som den nye tankegang har lært mig. For nogle år siden forlod min ex mig og jeg var knust, men Anne hjalp mig igennem det, på en måde som ord ikke kan beskrive.
Morten

“Jeg er adskillige gange blevet coachet af Anne. Oplevelsen af at have en coach som støttede mig og var loyal overfor mit mål og viste mig tillid var fantastisk. Jeg har lært at fokusere målrettet på de vigtige ting, både i mit private liv og arbejdsliv, takket være Anne. Empati, positivitet, glæde samt hendes varme væsen smitter og jeg har altid følt mig tryg i Annes nærvær.”
Karina Nykvist Mellemgaard, SAS

Efter en rigtig hård skilsmisse, havde jeg virkelig brug for samtaler med en som gad lytte på mig, og ikke mindst værktøj til at komme videre med mit liv. Jeg blev præsenteret for Anne og hun fik sat meget skik på mit liv, og gav mig modet og styrken til at kæmpe. Jeg bruger Anne stadig i ny og næ når det brænder på for mig. Anne vil jeg altid bruge, jeg kan varmt anbefale hende.
K